Hoppa till sidans innehåll

Sisu idrottsutbildarna dalarna


Vi välkomnar domare i Dalarna mellan 13 - 26 år till en kostnadsfri heldag med olika aktiviteter i Leksand.
 
Som stor förening ville Borlänge Hockeyklubb engagera sig i nyanlända. En resa som inneburit hårt jobb men med många glädjeämnen.
 

Support från Dalarna

(2018-01-17 08:30)
Frågor, tips om funktioner m.m. Behöver du hjälp med IdrottOnline? I Dalarna finns en kompletterande support av IdrottOnline. Skriv din fråga och få svar från våra utbildare i IdrottOnline.
 
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2017, 30 juni - 31 december, ska vara inskickad senast den 25 februari 2018.
 
Plattformen, barn och ungdom är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn/ungdom i åldern 7-15 år.
 
Vilka framgångsfaktorer kan ett bra ledarskap bestå av, vikten av att möta människor där de är och vad som kännetecknar framgångsrika grupper.
 
- Dalarna står, liksom de flesta andra län i Sverige, inför en massiv utmaning. Det blir färre som kan jobba och bidra med skatteunderlag till allas vår välfärd. Men, svaret har vi delvis redan.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.
 
Denna månad uppmärksammar vi 19-åriga Madicken Wikström i Månadens vissling. Madicken är fotbollsdomare från Gustafs och är en av domarna som är med i Puck eller Bolls projektgrupp. I denna artikel får ni läsa om
 
Ni ledare är så viktiga för idrottens framtid, läs mer om det och om vilket stöd ni kan få. Läs mer på www.strategi2025.se
 
Vi ser gärna att ni redovisar senast 14 december. Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 
Vi räknar med att vara på plats i de nya lokalerna 1 december. Vår nya destination kommer vara Pelle Bergs backe i Falun. Vi ser fram emot att ta emot er i våra nya fräscha lokaler.
 
Vi genomför ytterligare en loppis innan vi lämnar lokalerna på Lugnet.
 

Framgångsrikt ledarskap

(2017-11-30 17:08)
Vilka resurser finns till förfogande för idrottsföreningarna i Hedemora Kommun?
 

klart.se

Postadress:
Mora MK
C/o Olmats, Stenisvägen 24
79291 Mora

Kontakt:
Tel: 070-654 00 99, 070-522 40 53
E-post: This is a mailto link

Se all info