Mora Motorklubb

Guldpartner

Vi är stolta över att presentera våra partners som är otroligt viktiga för vår verksamhet i klubben. Ett stort tack till Er som är med och utvecklar motorverksamheten på Mora Motorklubb!

Idag arbetar Karlsson Entreprenad i Mora dagligen med många stora företag som PEAB, Svevia och NCC. Vi är leverantörer till många kommuner och en del av DalaFrakt.

I Karlsson Entreprenad i Mora finner ni en partner som verkar över hela landet med fokus på Värmland-Mälardalen-Stockholm-Dalarna-Gävleborg-Jämtland. Företaget leds fortfarande av far och son och i oss har du en partner som kan verksamheten och som ser vad som händer ute på fältet. 

Företaget har sedan 2011 utfört markentreprenader åt både företag och privatpersoner. Vi åtar oss projekt både som underentreprenör och totalentreprenör. Vi har en modern maskinpark med ett 10-tal maskiner fördelat mellan bandgrävare från 8-25 ton, hjulgrävare från 14-17 ton, hjullastare och lastbil. Företaget ägs och drivs av Anders och Micke Hanser som tillsammans har över 40 års erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen. Företaget har idag  12 anställda. 

Drop-in öppet varje dag vecka 26-32, 12:00-18:00. 

Ingen förbokning krävs, vi har barngokarts från 7år.

Ni hittar oss på flygplatsvägen 15 i Mora. 

Ramirent grundades 1955 och öppnade sitt första kundcenter i Finland. Under våren 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsföretaget Stavdal vilket har gjort Ramirent till Sveriges ledande maskinuthyrare med kundcenter spritt över hela landet. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.

 

Vi levererar Internet hem till stugorna och lägenheterna till de flesta kommuner i dalarna. Internet via stadsnät är helt enkelt det bästa du kan ha tack vare dess prestanda och driftsäkerhet. Dessutom till en kostnad som understiger de flesta ADSL- eller mobila abonnemang.

Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken.

Vi vill hela tiden sätta Dig som kund i fokus för att överträffa Dina förväntningar.

Välkommen till vårt företag!